LIOS GREEK STREET FOOD

LIOS GREEK STREET FOOD Lekker en snel !

order food online

Recentreview


4 stars out of 65 reviews
24 Jul 2021 at 22:05 Was erg lekker en veel! Heeft me goed gevuld. Alleen mn bakje saus was open gesprongen haha maar gelukkig zat er een zak omheen! Snel geleverd en ook nog goed warm
17 Jul 2021 at 23:09 Eten was lekker, jammer dat de Grieken gezwicht zijn voor de Nederlandse standaard want de patat voor 2 personen was genoeg voor 0.5 persoon. Verder prima!
25 Jun 2021 at 21:37 I love it!! Het smaakte heel erg lekker, goed gevuld en ook warm. Levering was op de afgesproken tijd. Super ga zo door!! En zal zeker vaker bij jullie bestellen.
19 Jun 2021 at 22:22 Delivery time was way too long; almost 1,5 hours. The food itself was okay, although I will never understand the need for sloppy fries inside anything, like, in this case, my chicken wrap...but maybe that’s just me. High price for medium food
29 May 2021 at 21:15 Super lekker eten
23 May 2021 at 22:36 Verkeerde bestelling ontvangen. Pita met varkensvlees en haloumi besteld. Kreeg varken en kip. Restaurant onbereikbaar, Thuisbezorgd ook geen reactie. Mijn vegetarische partner heeft ergens anders haar eten vandaan moeten halen.
21 May 2021 at 14:49 It took nearly an hour to be delivered and when it was delivered it was totally the wrong order. I ordered a chicken wrap and a halloumi warp. I got a chicken bowl and a Greek salad. This is the second time Lios has messed up my order!
14 May 2021 at 20:30 Geweldig eten!! Mijn nieuwe favoriet
11 May 2021 at 21:23 Eten was heel lekker! Zat lekker veel in. Zeker waard voor het geld dus. Bezorging duurde wel aan de lange kant, maar dit kwam waarschijnlijk omdat ik tussen 6-7 uur had besteld. Vandaar de 3 sterren.
22 Apr 2021 at 17:23 Some of the best food I ever had! Fries super crispy, everything extremely tasty, the delivery was fast and the rider very kind :) Highly recommended!
12 Apr 2021 at 19:48 Dit is niet door Grieken gemaakt noch met liefde
21 Mar 2021 at 9:58 I ve ordered 4 chicken wraps and some fries . Both had a taste but nothing remarkable. It's funny that each wrap came wrapped in a ton of paper instead of wrapping all the wraps together... Such a waste. Overall it was ok but nothing special.